ACTUEEL NIEUWS  


marktdag 25 November

Kom gezellig 25 november naar de markt op de Broekerweg 7a  te Woudenberg van 11:00 t/m 15:00  > veel diversiteit aan boeken en overige artikelen. 

Lees meer »

Dearest Nachamu

Dearest NachamuYour beatiful touching festive cards are being uses bij people to decorate thei sukkah! Thank you from all of Itamar. Mooi bericht uitItamar!Je prachtige, ontroerende feestkaarten worden door mensen gebruikt om hun sukkah te versieren! Bedankt namens heel Itamar.

Lees meer »

Nieuw voedsel transport aangekomen in het frontgebied

Voedsel transport aangekomen in het frontgebied Oekraïne, het voedsel is onder andere uitgedeeld aan de soldaten die werkzaam zijn in de loopgraven.Dankbaar om te horen dat het allemaal goed is gegaan,.We bidden dat het leed daar mag stoppen en dat de mensen kracht krijgen om dit allemaal te doorstaan.> Hulp blijft hard nodig, de verwachting is dat dit alleen maar meer word!! 

Lees meer »

winkeltje

Ons winkeltjeWe merken dat mensen het fijn vinden om de boeken in het echt te bekijken.

Lees meer »

Marktdag Woudenberg

Afgelopen marktdag van de Hersteld hervormd te Woudenberg was een succes!> We zijn dankbaar dat we in totaal €700 euro hebben opgehaald.

Lees meer »

Hulpgoederen Oekraïne

De hulpgoederen die 11 maart per vrachtwagen naar onze contacten in Oekraïne is vertrokken zijn goed aangekomen en verdeeld. Donderdag jl. is weer een vrachtwagen met hulgoederen en voedsel vertrokken richting Oekraïne. Vanochtend kregen we een verheugd bericht dat de vrachtwagen goed is aangekomen en gelost kon worden.

Lees meer »