ACTUEEL NIEUWS  


Video's 

Blogs 

Update Hadassah ziekenhuis

In mei zijn we een actie gestart om geld in te zamelen om het Hadassah ziekenhuis te ondersteunen bij het voltooien van het nieuwe Gandel revalidatie centrum in Jeruzalem. De Heer heeft hierin geweldig voorzien! Nog veel eerder dan wij hadden verwacht is er €100.000 binnengekomen, de prijs voor een patiëntenkamer. Wij willen alle donateurs, groot en klein, hartelijk bedanken voor jullie giften en sponsoracties. Ons nieuwe doel is een tweede patiëntenkamer. Er staan nog diverse sponsoracties en collectes gepland. Nieuwe sponsoracties zijn ook nog altijd welkom. We kijken vol verwachting uit naar de zegen die de Heer daarover wil geven om van die zegen uit te mogen delen.De nood op het gebied van nazorg en revalidatieplekken blijft ook onverminderd hoog, terwijl de oorlog in Israël voortduurt en er ook dagelijks nieuwe gewonden vallen. Ook blijft het ontzettend spannend wat er zal gebeuren aan de noordgrens en worden er ook terreurdaden in Israël gepleegd. Wij blijven u dus vragen om uw gebed, voor de Vrede van Jeruzalem (Psalm 122:6) en om een zegen voor dit project.Wilt u dit project financieel ondersteunen dan kan dat op de volgende manieren:- Maak een donatie over op NL67 RABO 0309 3627 92, t.n.v. Stichting Nachamu Nachamu Ami onder vermelding van “Hadassah”. of scan       onderstaande QR code- Vraag in uw gemeente of ze willen collecteren voor deze inzameling*- Start een sponsoractie 

Lees meer »

Er is geen toekomst voor Joden in Frankrijk

Na het succes van de rechtse Rassemblement National in de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen van zondag, heeft de opperrabbijn van de Grande Synagoge van Parijs, Moshe Sebbag, twijfel gezaaid over de toekomst van de Joden in Frankrijk en gepleit voor jongeren om naar Israël of andere landen te emigreren.

Lees meer »

marktdag 25 November

Kom gezellig 25 november naar de markt op de Broekerweg 7a  te Woudenberg van 11:00 t/m 15:00  > veel diversiteit aan boeken en overige artikelen. 

Lees meer »

Dearest Nachamu

Dearest NachamuYour beatiful touching festive cards are being uses bij people to decorate thei sukkah! Thank you from all of Itamar. Mooi bericht uitItamar!Je prachtige, ontroerende feestkaarten worden door mensen gebruikt om hun sukkah te versieren! Bedankt namens heel Itamar.

Lees meer »

Nieuw voedsel transport aangekomen in het frontgebied

Voedsel transport aangekomen in het frontgebied Oekraïne, het voedsel is onder andere uitgedeeld aan de soldaten die werkzaam zijn in de loopgraven.Dankbaar om te horen dat het allemaal goed is gegaan,.We bidden dat het leed daar mag stoppen en dat de mensen kracht krijgen om dit allemaal te doorstaan.> Hulp blijft hard nodig, de verwachting is dat dit alleen maar meer word!! 

Lees meer »

winkeltje

Ons winkeltjeWe merken dat mensen het fijn vinden om de boeken in het echt te bekijken.

Lees meer »